Besloten borrels

Besloten borrels Utrecht

Bar Josefien is bij uitstek de locaties voor besloten borrels in Utrecht. Je mag bij ons je eigen feest geven als je iets hebt te vieren, je kunt ideaal een borrel organiseren voor jouw vriendengroep, of je huurt het café af om je verjaardag te vieren. Wist je dat je in Bar Josefien zelfs een Walking Dinner kunt organiseren?

Door de slimme inrichting is het café geschikt voor gezelschappen tot 100 personen. Er zijn verschillende zithoeken, er is een dansvloer en een podiumpje waarvan je het geheel goed kunt overzien. Bar Josefien heeft een zogenoemde box-in-box constructie. Hierdoor is het mogelijk om er een knalfuif van te maken.

Eigen tintje

Wanneer je Bar Josefien hebt gereserveerd, is het even helemaal voor jou. Jij mag bepalen welke muziek er wordt gedraaid, je mag versiering ophangen of op een andere manier jouw tintje geven aan het de bar. Heb je hier hulp bij nodig? Trek ons even aan het jasje. We vinden het altijd leuk mee te denken. Jouw borrel of feestje moet onvergetelijk worden.

Artiesten

Misschien heb je een neefje die handig is met DJ-apparatuur, of speelt je zusje in een gave band. Maar niet iedereen heeft dit voorrecht.

Wist je dat het eigenlijk best makkelijk is om artiesten te regelen op jouw feest? Denk bijvoorbeeld aan een goochelaar, een DJ, een bandje, een comedian of iemand die een pubquiz verzorgt. Je mag dit zelf regelen. Wil je hierbij liever worden geholpen? Bar Josefien werkt samen met verschillende partners. Denk aan de pubquizmaster, Witte Gij ’t en Chapeau circusartiesen.

Borrels voor groepen

Bedrijfsborrel Utrecht

Walking Dinner

Speciaalbier proeverij

Verjaardag vieren

Café afhuren