Borrels voor groepen

Zoek je een locatie in Utrecht om een borrel of feest te geven? Zoek je een plek waar je het hele café exclusief tot je beschikking hebt? Zoek je iets waar heel erg veel mogelijk is? Dan ben je bij Bar Josefien bij het juiste adres.

Bar Josefien is een café voor groepen in Utrecht

Bij Bar Josefien zijn de mogelijkheden enorm. Groepen tot 120 personen mogen het café naar hun hand zetten. Misschien ken je wel een leuke DJ of een grappig bandje? Jij bepaalt de muziek. Wij helpen je graag mee. Wij kunnen helpen met het verzorgen van vermaak zoals een pubquiz, wij kunnen helpen met de catering voor een walking dinner of we helpen alleen om te voorzien in lekkere koude drankjes.

Bar Josefien is een langwerpig café met een lange bar. We hebben verschillende tafeltjes en mooie statafels. Voorin het café hebben we een podiumpje waar je rustig kunt zitten. We hebben een ruim assortiment (speciaal)bieren, sterke drank en lekkere wijnen. Benieuwd naar wat platen? Check ze hier.

Een café zonder zaalhuur

Check hier de kleine lettertjes of meer uitleg over ons concept. Eigenlijk werkt Bar Josefien heel simpel. Je reserveert vooraf een datum + tijd. Wij zorgen voor een onbezorgde tijd gedurende de borrel, lunch of feestje. Je betaalt geen huur, maar we vragen wel een minimale omzetgarantie. Check de prijzen wat de hoogte van de omzetgarantie is voor de tijdsduur die jij in gedachte hebt.

Een kleiner café huren? Check Café Joost

Bij Bar Josefien huur je het hele café af voor groepen tussen de 50 en 120 personen. Wil je wel een café exclusief tot je beschikking, maar ben je met een kleinere groep of zoek je een intiemere setting? Neem dan eens een kijkje bij ons broertje; Café Joost. Het café is met 27m2 het kleinste café van Utrecht. Het concept is hetzelfde als Bar Josefien. Je betaalt geen huur, maar we werken met een minimale omzetgarantie. Café Joost is geschikt van groepen van 15 personen tot maximaal 55 personen. Café Joost is een bruin café op nog geen 400 meter afstand van Bar Josefien. Het op de Achter Sint Pieter 3, een fantastisch plekje tussen Janskerkhof en Domplein.