Groepsdinner en groepslunch

Private dinner

Wil je jouw gasten een onvergetelijke avond bezorgen? En vind je dat bij een gezellige borrel ook lekker eten hoort? Bar Josefien werkt samen met Wekoken om van jouw avond ook culinair een onvergetelijke avond te maken! Van goede pasta’s tot uitgebreide diners zijn mogelijk in Bar Josefien!

We hebben voor ieder wat wils. Van een luxe tapasbuffet of diner, tot een lekkere pasta. We serveren dit in de vorm van een walking dinner. Dit betekent dat iedereen zelf op kan scheppen. Vervolgens kan iedereen staand eten of aan de bar zitten. Wil je liever met z’n allen zitten? Geef dit dan door bij je reservering. Wij zorgen dat er tafels en banken klaar staan. Let op: gezien de ruimte kan dit voor maximaal 30 personen. Wanneer je kiest voor een walking dinner zonder vaste tafels, dan kun je met maximaal 80 personen eten.

Private lunch

Liever een lunch met jouw gezelschap? Ook dit is mogelijk. Bar Josefien biedt het volgende private lunchassortiment per persoon: twee rijkbelegde pistoletjes, onbeperkt jus d’orange, melk, koffie/thee, water en Spa rood. Tot 16:00 uur is een private lunch te reserveren.

Deze heerlijke lunch kost slechts 15 euro per persoon. Dit is inclusief huur van het café. Gedurende de twee uur durende lunch vragen we niet om de standaard omzetgarantie. Uiteraard is het mogelijk om te starten met een private lunch en later met elkaar te borrelen.

Een private lunch is te reserveren vanaf 25 personen.

Meer informatie private groepsdiner en groepslunch

Voor vragen over de mogelijkheden voor catering of de bestelling van een menu, neem dan contact op met We koken! / info@wekoken.nl / Let op: het diner valt buiten de omzetgarantie.

Dieetwensen? Allergieën? Of andere opmerkingen?

Geef dit door aan ruben kookt! Onze cateraar houdt hier dan rekening mee.

  • DD slash MM slash JJJJ