Trainingslocatie of vergaderlocatie Utrecht

Bar Josefien als trainingslocatie

Ben je op zoek naar een echt unieke trainingslocatie? Het is mogelijk om Bar Josefien te reserveren als trainingslocatie. Denk hierbij aan een hei-sessie, leiderschapstraining of samenwerkdag. De dag kan met een borrel afgesloten worden, maar dat hoeft helemaal niet.

Vooraf stemmen we af hoe laat jullie willen starten en in welke opstelling we het café zetten. We hebben verschillende faciliteiten, waardoor Bar Josefien uitermate geschikt is als trainingslocatie voor groepen. Er passen ongeveer 120 mensen binnen, maar voor een training raden wij maximaal 30 personen aan.

Bar Josefien als vergaderlocatie

Wanneer Bar Josefien gebruikt wordt als vergaderlocatie, maken we een comfortabele, intieme setting. We zetten strakke stoelen in een kring. Door de lampen, planten en vloerkleed krijgt het café een huiselijke sfeer. Ben je dus op zoek naar een echt unieke vergaderlocatie? Vraag naar de mogelijkheden. In Bar Josefien passen ongeveer 120 mensen binnen, maar voor een vergadering raden wij maximaal 20 personen aan.

Faciliteiten

Wanneer je Bar Josefien reserveert als trainingslocatie of juist als vergaderlocatie, dan krijg je onbeperkt de beschikking over de volgende faciliteiten:

  • WIFI
  • Beamer
  • Flip-over
  • Muziekinstallatie (die kan ook op normaal niveau afgespeeld worden)
  • Onbeperkt koffie/thee/frisdrank
  • Trainingskoffer met o.a. schriften, post-it, pennen, plakband en andere handige dingen
  • Tegen een meerprijs kunnen wij ook een lunch faciliteren

Kosten

De kosten voor het afhuren van Bar Josefien bedragen 335 euro per dag (van 9.00 – 17.00 uur). Een kortere training of vergadering? Het is ook mogelijk om Bar Josefien af te huren voor 70 euro per uur. Organiseer je een training na 17.00 uur? Dan geldt de reguliere omzetgarantie. Naast de zaalhuur rekenen we 2 euro per persoon per uur voor onbeperkt koffie, thee, frisdrank en snacks.

Borrels voor groepen

Bedrijfsborrel Utrecht

Walking Dinner

Speciaalbier proeverij

Verjaardag vieren

Café afhuren