Groepsdiner

Zoek jij een locatie voor een diner waarbij: jouw groep de ruimte exclusief tot haar beschikking heeft – geen andere gasten dus, je tussen het diner door kunt blijven borrelen – een walking dinner dus en waarbij je dit op een unieke locatie doet? Lees snel verder!

walking dinner

Bar Josefien is geen standaard restaurant. Omdat we beperkte zitgelegenheid hebben, maar ook omdat wij het gewend zijn om grotere groepen te bedienen, kiezen we als concept vaak voor een walking dinner. Dit houdt in dat mensen hun gerecht zelf samenstellen, van hetgeen er in grote schalen wordt gepresenteerd. Gedurende het diner, blijft er een borrelsfeer hangen. Mensen kunnen kletsen en eten tegelijkertijd. Een beproefd concept, maar erg populair voor grote groepen, waarbij het diner moeiteloos overloopt in de aansluitende borrel.

kan een barman wel koken?

Dat durven wij ook niet aan, maar daarom werken we met een cateraar! Onze cateraar kent onze locatie, dus weet van alle (on)mogelijkheden bij ons. Verder weet de cateraar de wensen goed te vertalen naar een gerecht. Zie hieronder enkele indicaties van een diner. Ben je geïnteresseerd in een groepsdiner? Wij koppelen je rechtstreeks aan de cateraar. Zo kunnen jullie samen het diner samenstellen en speciale dieetwensen doornemen.