Hoe het werkt

In Bar Josefien vier jij jouw eigen feest! Wij zijn alleen geopend voor besloten gezelschappen. Ideaal dus als je iets te vieren hebt met jouw vrienden, familie of collega’s. Bij ons is veel bespreekbaar: een borrel kan tussen de 2 en 5 uur duren, we kunnen een heerlijk diner serveren en jij mag jouw versiering ophangen en muziek draaien. We werken met een minimale omzetgarantie. Bij ons betaal je geen zaalhuur en de barman staat volledig tot je dienst. Een uniek concept dus.

Stap 1: Kies een datum

Check onze agenda om een datum + tijdstip te zoeken dat het jou uitkomt en neem direct contact met ons op om een optie te plaatsen in onze agenda. We laten binnen drie dagen weten of op die datum de borrel door kan gaan. Dan is het tijd om jouw gezelschap uit de nodigen. In Bar Josefien is ruimte voor maximaal 120 personen. Daarnaast kijken we ook gelijk even in de agenda van Café Joost voor je!

Stap 2: Geniet van de borrel

Gedurende de avond kunnen jouw gasten gezellig borrelen. De barman houdt bij welke hapjes en drankjes worden besteld aan de hand van onze prijslijst. Nader je de minimale omzet? De barman geeft je een seintje en jij kiest: je verhoogt de rekening of iedereen drinkt verder op eigen rekening.

Stap 3: Vergeet niet af te rekenen

Als de borrel afgelopen is, ontvang je de rekening. Je kunt gewoon bij ons pinnen. Voor bedrijven is het mogelijk om achteraf een factuur te ontvangen. Vond je het een leuke borrel? Vergeet je dan geen review via Google achter te laten?

Bekijk hier onze kleine lettertjes.

Activiteiten
Speciaalbier proeverij
Groepsdiner
Groepslunch
Pubquiz
Faciliteiten
&
Volg jij ons al?