Bedrijfsborrel

Borrelarrangementen bedrijven Bar Josefien

Speciaal voor bedrijven zijn er verschillende arrangementen samengesteld. Bij een arrangement geldt een vaste prijs per persoon. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Kijk welk arrangement past bij jouw gezelschap en reserveer! Je kunt aan het eind de rekening voldoen per PIN, maar we kunnen ook een factuur versturen.

Uiteraard kunnen bedrijven ook gewoon borrelen op nacalculatie.

Zie onderaan deze pagina de verschillende borrelarrangementen; de Dorstige Josefien, de Genietende Josefien en Onbezorgde Josefien.

Arrangementen

Heb je vragen over een arrangement? Bel Jelte van Bar Josefien en hij helpt je verder!

Dorstige Josefien

Bij de Dorstige Josefien geniet jouw gezelschap van onbeperkt bier/wijn en frisdrank. Halverwege de borrel gaat de barman rond met heerlijke hapjes. De borrel duurt minimaal 3 uur en kost slechts 10 euro per persoon per uur. Houd er rekening mee dat dit arrangement uitsluitend van maandag t/m donderdag te reserveren is.

Genietende Josefien

De Genietende Josefien is bedoeld voor mensen die weten wat borrelen is. Bij binnenkomst staat de barman klaar met een glaasje bubbels om jou en jouw gezelschap te verwelkomen. Jij geniet gedurende de borrel van alle drankjes die wij in ons assortiment hebben. Deze borrel duurt ten minste 3 uur en kost slechts 14 euro persoon. Ideaal dus voor een vrimibo met collega’s. Wist je dat dit arrangement het vaakst bij ons wordt gereserveerd?

Onbezorgde Josefien

Bij de Onbezorgde Josefien hoef je zelf werkelijk nergens meer aan te denken. Hapjes, bubbels en andere drankjes worden voor jullie geserveerd. Er wordt zelfs gedacht aan de versiering van het Café. Bij dit arrangement zitten, naast een koud en warm garnituur, ook maaltijdvullende tapasgerechtjes. Hierdoor word je dus helemaal ontzorgd. De borrel duurt minimaal 4 uur; ideaal als je de vrijmibo gewoon wat langer wilt maken. De kosten voor deze borrel bedragen slechts 18 euro per persoon.

Bar Josefien als trainings- of vergaderlocatie?

Bar Josefien is ook te reserveren als trainingslocatie of juist als vergaderlocatie. Je bepaalt zelf hoe laat jullie groep aanwezig is. Is het een training? We zetten comfortabele stoelen neer, een flip-over, beamer en genoeg koffie, thee, frisdrank en snacks. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk dat wij een lunch voor jullie faciliteren.

Wist je dat Bar Josefien momenteel preferred supplier is als trainingslocatie van The Hup, hier vallen bedrijven als Solid Professionals, Hermes | Parners, De Nederlandse Farmaceutische Support en Instituut voor Vitaal Ondernemen onder.