Groepslunch

Heb je ook altijd moeite om een restaurant te vinden voor een lunch met een grote groep? Zoek je naar een locatie waarbij je de hele ruimte of misschien zelfs de hele locatie voor jezelf hebt? Wil je de mogelijkheid om aansluitend aan de lunch een borrel te houden?

organiseer een lunch in een kroeg voor jouw groep

Speciaal voor groepen van 20 personen tot 100 personen kun je bij ons komen lunchen. Bij ons heb je het café exclusief tot je beschikking. Dit betekent dat jij en jouw groep de enige gasten zijn in Bar Josefien. Als je aansluitend aan de lunch een borrel wilt organiseren is dat zeker mogelijk.

Reserveer je de lunch, dan zorgen wij voor vers belegde broodjes, vruchtsappen, melk en water. Zijn er speciale dieetwensen? Dan houden we daar vanzelfsprekend rekening mee. Wist je dat we samenwerken met een Utrechtse delicatessenwinkel voor de broodjes?

een walking lunch

Bar Josefien is niet zomaar een restaurant én we zijn het gewend om grote groepen te bedienen. Samen met de gasten kiezen we daarom vaak voor een walking lunch. Dit houdt in dat mensen zelf kunnen kiezen welk broodje ze willen en deze gelijk kunnen pakken. De lunch vindt plaats in een borrelsfeer. Mensen kunnen kletsen en eten tegelijkertijd. Een beproefd concept, maar erg populair voor grote groepen, waarbij een lunch moeiteloos overloopt in de aansluitende borrel.

Activiteiten
Speciaalbier proeverij
Groepsdiner
Groepslunch
Pubquiz
Faciliteiten
&
Volg jij ons al?