Speciaalbier proeverij

Ben jij een bierliefhebber? Zoek je naar een groepsactiviteit waarbij gezelligheid de boventoon voert, maar je ook nog iets leert? Houd je van nieuwe bieren ontdekken? Misschien is onze speciaalbierproeverij wel iets voor jouw gezelschap.

vier proefglazen en een bierbegeleider

De bieren die we schenken zijn steeds wisselend. We houden hierbij rekening met het seizoen, maar houden ook rekening met jouw wensen. Een traditioneel Belgisch bier of juist liever een NEIPA van een microbrewery om Untappd een boost te geven? Geef je wensen door, en wij maken een mooie selectie voor je. Voor de mensen die geen alcohol willen drinken, selecteren we vier alcoholvrije bieren. De proefglazen zijn ongeveer 125 cl. Hierdoor proef je ook het laatste biertje nog. IPA’tjes vullen geen gaatjes, dus bij de proeverij zitten ook snacks (vegetarische snacks zijn mogelijk, dit kun je met de barman bespreken).

Is een bierproeverij wel gezellig? Zeker! De gastheer geeft een korte introductie per bier. Hierbij vertelt hij iets over de smaken, bierstijl en de brouwerij. Na een korte uitleg heb je meer dan genoeg ruimte om te kletsen met jouw gezelschap. 

De kosten voor de speciaalbier-proeverij bedragen 17,50 euro. Er geldt een minimum van 15 deelnemers. Hiervoor hebben jij en jouw gasten een twee uur durende proeverij met vier proefglazen speciaal bier en borrelhappen. Een omzetgarantie is niet van toepassing.

Wil je aansluitend aan de proeverij een borrel organiseren? Wil je meer borrelhapjes? Of heb je een andere vraag? Neem contact op.

Activiteiten
Speciaalbier proeverij
Groepsdiner
Groepslunch
Pubquiz
Faciliteiten
&
Volg jij ons al?