Verjaardag vieren in Utrecht

Bar Josefien is een prachtige plek om je verjaardag te vieren. In het hartje van Utrecht, op de Voorstraat, bevindt zich Bar Josefien. Erg centraal dus. Het is een hip, maar sfeervol café. Ideaal voor het vieren van je verjaardag. Het café heeft een langwerpige inrichting met een lange bar, hierdoor voelt niemand zich buitengesloten. Er is al veel sfeer als je met 30 mensen binnen staat. Je hebt niet snel het gevoel dat je in een lege kroeg staat. Dit terwijl er wel degelijk ruimte is voor 120 gasten.

verjaardag vieren in een utrechts café

Een kwartier voor aanvang van jouw verjaardag ben je welkom. Niet eerder, want bar josefien is alleen open bij reserveringen (als je het even laat weten dat je er eerder wilt zijn, dan zorgen we dat de barman er ook wat eerder is). Je mag dan slingers ophangen en het café versieren zoals jij het wilt. Houd er wel rekening mee dat je na afloop van je verjaardag de versiering ook weer mee naar huis neemt. We vragen je om géén confetti mee te nemen. Zo voel je je gegarandeerd jarig in ons café.

verjaardag organiseren zonder zorgen

Hoe kun je een verjaardag vieren zonder taart? Je mag zelf taart of cake meenemen voor jouw gasten. Vergeet je niet de bordjes en vorkjes mee te nemen. Deze hebben we helaas niet op voorraad liggen. Andere consumpties en hapjes hoef je niet mee te nemen. We hebben een uitgebreid assortiment borrelhapjes. Denk aan kaastengels, bitterballen en mini loempia’s. Daarnaast hebben we ook schaaltjes met nootjes (van de beste notenbrander van Nederland). Je kunt vooraf met de barman afstemmen hoe laat hij met een schaal hapjes rond gaat. Zo zorgen we er voor dat je zorgeloos je verjaardag kunt vieren binnen de grachten van Utrecht.

De barman houdt de rekening bij en geeft een seintje als de rekening jouw budget nadert. De prijzen die we in bar josefien hanteren zijn vergelijkbaar met andere horeca in Utrecht

Heb je nog bijzondere wensen? We denken graag mee om alles op maat te verzorgen. Je mag kosteloos gebruik maken van een beamer (om leuke foto’s te laten zien), microfoon (voor een speech) of je stelt zelf je muzieklijstje samen zodat iedereen een dansje kan wagen. Niets is ons te gek.

Activiteiten
Speciaalbier proeverij
Groepsdiner
Groepslunch
Pubquiz
Faciliteiten
&
Volg jij ons al?