Besloten feest Utrecht


Op zoek naar de perfecte locatie voor een besloten feest in Utrecht? Zoek niet verder! Bar Josefien biedt de ideale setting voor jouw speciale gelegenheid, gelegen in het hart van de stad.

Waarom kiezen voor Bar Josefien voor jouw besloten feest in Utrecht? Onze ruime en veelzijdige locatie biedt plaats aan groepen van 50 tot 120 personen, waardoor het perfect is voor allerlei soorten feesten, van verjaardagen tot familiebijeenkomsten en jubilea.

Met een besloten feest bij Bar Josefien heb je de volledige controle over de sfeer en het programma. Onze ervaren medewerkers staan klaar om jouw wensen te vervullen, of het nu gaat om de selectie van muziek, de cateringopties of eventuele speciale verzoeken.

Gelegen in het hart van Utrecht, is Bar Josefien gemakkelijk bereikbaar voor al jouw gasten, en onze warme en uitnodigende sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt.

Wacht niet langer om jouw besloten feest in Utrecht te plannen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw reservering te maken en samen een onvergetelijk evenement te creƫren bij Bar Josefien.

Bar Josefien - De perfecte locatie voor jouw besloten feest in Utrecht.
Activiteiten
Speciaalbier proeverij
Groepsdiner
Groepslunch
Pubquiz
Faciliteiten
&
Volg jij ons al?