Bar josefien is een leuk café op de voorstraat, in het centrum van utrecht. Het is alleen mogelijk om de bar af te huren. Wanneer je bar josefien reserveert, ben je verzekerd van een gezellige avond. Wij weten inmiddels wel hoe je een leuke borrel organiseert en bij ons is alles bespreekbaar en bijna alles mogelijk. Een ruimte afhuren in utrecht was nog nooit zo makkelijk. Door de slimme inrichting is het café geschikt voor gezelschappen tot 120 personen. Er zijn verschillende zithoeken, er is een dansvloer en een podiumpje waarvan je het geheel goed kunt overzien. Bar josefien heeft een zogenoemde box-in-box constructie. Hierdoor is het mogelijk om er een knalfuif van te maken.

waar huur je een kroeg voor af

Eigenlijk kun je bar josefien voor alle soorten borrels of feestjes reserveren. Denk aan een verjaardagfeest, een clubborrel, bedrijfsuitje, een walking dinner, speciaalbierproeverij of een lunch. Wat ons uniek maakt is dat:

  • Je zelf bepaalt vanaf hoe laat en tot hoe laat je het café wilt afhuren

  • Je geen huur betaalt. We werken wel met een minimale omzetgarantie

  • Wij heel veel kunnen faciliteren; borrelhapjes, diner, lunch, speciaalbier-proeverij of natuurlijk gewone drankjes

  • Je hebt het café exclusief tot jouw beschikking hebt

  • Als we al vol zitten, je ook bij ons broertje café joost terecht kunt (let op, dit café is voor maximaal 55 personen, maar ook in het hartje van Utrecht – achter sint pieter 3)

Benieuwd hoe het er van binnen uitziet? Check hier een sfeerimpressie met prachtige foto’s.

groepen in bar josefien

Bar josefien is geschikt voor groepen tot 120 personen. Door de slimme, langwerpige indeling en lange bar, is het ook gezellig met groepen vanaf 50 personen. Verwacht je minder gasten op jouw feestje? Check dat ons broertje; café joost.

Er zijn verschillende zitplaatsen en je kunt natuurlijk op een barkruk aan een tafeltje of aan de bar zitten. Wil je met de hele groep zitten? Dan wordt het een stoelendans. Onhandig dus voor een zittend diner, met ideaal voor een walking dinner. Een zittende kan wel. We zetten

Dan lange tafels met stoelen klaar. Dit kan voor maximaal 50 personen.

praktische zaken bij het reserveren

Check ons concept om te zien hoe we te werk gaan. Blijf je toch nog met vragen zitten? Of wil je gelijk ons café afhuren? Stuur een mailtje met de datum, begin- en eventuele eindtijd van de borrel en natuurlijk jouw contactgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de reservering in orde te maken. Zie hier onze contactgegevens.

eigen tintje

Wanneer je bar josefien hebt gereserveerd, is het even helemaal voor jou. Jij mag bepalen welke muziek er wordt gedraaid, je mag versiering ophangen of op een andere manier jouw tintje geven aan het de bar. Heb je hier hulp bij nodig? Trek ons even aan het jasje. We vinden het altijd leuk mee te denken. Jouw borrel of feestje moet onvergetelijk worden.

Activiteiten
Speciaalbier proeverij
Groepsdiner
Groepslunch
Pubquiz
Faciliteiten
&
Volg jij ons al?