Pub quiz Utrecht


Ben je op zoek naar een spannende en vermakelijke pub quiz in Utrecht? Zoek niet verder! Bar Josefien biedt de perfecte locatie voor een avond vol trivia, plezier en competitie in het hart van de stad.

Waarom kiezen voor Bar Josefien voor jouw pub quiz in Utrecht? Onze gezellige en sfeervolle ambiance biedt de ideale setting om samen met vrienden, familie of collega's te genieten van een avond vol uitdaging en vermaak. Of je nu een ervaren quizzer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, onze pub quiz is geschikt voor iedereen.

Onze ervaren quizmaster zal zorgen voor een gevarieerde en boeiende reeks vragen, die garant staan voor een avond vol spanning en plezier. Met verschillende rondes en onderwerpen is er voor elk wat wils, en onze competitieve maar vriendelijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Gelegen in het bruisende centrum van Utrecht, is Bar Josefien gemakkelijk bereikbaar voor alle deelnemers aan de pub quiz. Bovendien bieden we een uitgebreid assortiment aan drankjes en hapjes om ervoor te zorgen dat je tijdens de quiz niets tekortkomt.

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw plekje voor de volgende pub quiz bij Bar Josefien in Utrecht. Bereid je voor op een avond vol plezier, uitdaging en gezelligheid!

Bar Josefien - Dé plek voor een onvergetelijke pub quiz in Utrecht.
Activiteiten
Speciaalbier proeverij
Groepsdiner
Groepslunch
Pubquiz
Faciliteiten
&
Volg jij ons al?