Bedrijven

Bedrijven en andere organisaties weten Bar Josefien maar al te goed te vinden. Dat is goed ook, want Bar Josefien is zeer geschikt als borrellocatie en/of als trainingslocatie:

Bar Josefien als borrellocatie

Denk hierbij aan een jubileum, afscheid of bedrijfsfeest. Wat Bar Josefien uniek maakt, is dat je de hele ruimte exclusief tot je beschikking hebt. We hoeven daarom geen rekening te houden met andere gasten en dat maakt dat we op alle vlakken erg flexibel zijn. Aankleding van het bedrijfsfeest in een bepaald thema? Geen probleem. Microfoon en beamer beschikbaar voor een presentatie? Absoluut!

Arrangementen

Bedrijven hebben vaak te maken met een vast budget. Bij ons maak je vooraf afspraken over wat je afneemt. Zo berekenen we een vaste prijs per persoon zodat je binnen budget blijft en toch een onbeperkt kunt genieten. Heb je vragen over een arrangement? Neem contact met ons op

Dorstige josefien

Bij de Dorstige Josefien geniet jouw gezelschap van onbeperkt bier/wijn en frisdrank. Halverwege de borrel gaat de barman rond met heerlijke hapjes. De borrel duurt minimaal 3 uur en kost slechts 10 euro per persoon per uur. Houd er rekening mee dat dit arrangement uitsluitend van maandag t/m donderdag te reserveren is.

Genietende josefien

De Genietende Josefien is bedoeld voor mensen die weten wat borrelen is. Bij binnenkomst staat de barman klaar met een glaasje bubbels om jou en jouw gezelschap te verwelkomen. Jij geniet gedurende de borrel van alle drankjes die wij in ons assortiment hebben. Deze borrel duurt ten minste 3 uur en kost slechts 14 euro persoon per uur. Ideaal dus voor een vrijmibo met collega’s. Wist je dat dit arrangement het vaakst bij ons wordt gereserveerd?  

Onbezorgde josefien

Bij de Onbezorgde Josefien hoef je zelf werkelijk nergens meer aan te denken. Hapjes, bubbels en andere drankjes worden voor jullie geserveerd. Er wordt zelfs gedacht aan de versiering van het Café. Bij dit arrangement zitten, naast een koud en warm garnituur, ook maaltijdvullende tapasgerechtjes. Hierdoor word je dus helemaal ontzorgd. De borrel duurt minimaal 4 uur; ideaal als je de vrijmibo gewoon wat langer wilt maken. De kosten voor deze borrel bedragen slechts 18 euro per persoon per uur.

Bar Josefien als training locatie

Denk hierbij aan een hei-dag, vergadering of informele meeting. Zo zit jij op een wel heel bijzondere locatie en het ligt bovendien centraal. Wij kleden de ruimte aan in een huiselijke sfeer en ontzorgen voor koffie, thee en frisdrank

Activiteiten
Speciaalbier proeverij
Groepsdiner
Groepslunch
Pubquiz
Faciliteiten
&
Volg jij ons al?