Wil jij je verjaardag vieren? Ga je binnenkort met pensioen? Staat er een trouwerij op het programma? Of heb je iets anders te vieren? Wat is leuker om dit samen te doen met de mensen die belangrijk zijn voor jou!

Bij Bar Josefien huur je het hele café af, zodat jij de ruimte hebt om jouw event zo in te richten zoals jij dat wilt. We hoeven dus geen rekening te houden met andere gasten. Jij bepaalt dus welke muziek er opstaat en als je versiering mee wilt nemen is dat geen enkel probleem.

Wij ontzorgen jou en jouw gezelschap. Zo zorgen we dat alles klaarstaat als jullie arriveren, bemannen wij de bar en zorgen dat de borrel in goede banen verloopt en achteraf zorgen wij dat er opgeruimd was. Wat jij moet doen? Met je gasten bezig zijn en zorgen dat je zelf geniet. Laat de rest maar aan ons over.

Zijn er gasten die een speech hebben voorbereid? We hebben een beamer en microfoon beschikbaar, zodat zij enkel een laptop met HDMI-ingang mee hoeven te nemen.

Waarom een kroeg afhuren voor een feest?

Je zit niet met de rommel, je hoeft geen moeilijke rekensom te maken voor welke drankjes je moet inslaan en als je aansluitend nog uit wilt gaan, dan ben je al in het centrum van Utrecht. Verder is Bar Josefien centraal bereikbaar en denken wij flexibel mee om jouw event zo te organiseren zoals jij dat graag wilt.

Hebben we je overtuigd?

Neem alvast een digitaal kijkje in onze kroeg en lees de volgende pagina om te kijken hoe je middag of avond reserveert.

Bar Josefien komt het beste tot zijn recht met 50 – 120 gasten, iets meer is geen probleem. Verwacht je iets minder gasten? Denk dan ook eens aan onze broertje Cafe Joost deze locatie is geschikt voor 30-50 gasten. Leuk extraatje: bij Bar Josefien betaal je geen zaalhuur. We werken enkel met een minimale omzetgarantie.

Activiteiten
Speciaalbier proeverij
Groepsdiner
Groepslunch
Pubquiz
Faciliteiten
&
Volg jij ons al?